Log ind|Opret konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Nolan >>  Hjelme >>  Integral vej >>  Nolan n64 gemini replica c.checa black integral vej sort hjelme

Kategorier

Nolan n64 gemini replica c.checa black integral vej sort hjelme [GOIeanX8-175]Nolan n64 gemini replica c.checa black integral vej sort hjelme
Move your mouse over image or click to enlarge
Nolan n64 gemini replica c.checa black integral vej sort hjelme
DKK1,613.59  DKK806.76Spar: 50% off
  • Model: GOIeanX8-175
  • 1000 Antal på lager
  • Nolan n64 smart integral vej sort hjelme
  • Nolan n64 gemini replica c.checa black integral vej sort hjelme
  • Nolan n64 smart integral vej hvid hjelme
  • Nolan n64 sport integral vej hvid hjelme
  • Nolan n87 rapid n com integral vej grå hjelme

Vælg venligst:Antal

Nolan n64 gemini replica c.checa black integral vej sort hjelme_checkout
nolan n64 gemini replica nolan en levetid kærlighed københavn eca black hjelme integral vej
den n64 er nolans nye full-face hjelm, der er designet til vej brug og ideel til alle forhold, fra lange ture til daglig brug rundt i byen.
denne nye model skiller sig ud takket være sit sporty design og sans for detaljer, såvel som dens konkurrencedygtig pris. den nye fuldt aftageligt og vaskbart stof liner er særdeles komfortabel og godt designet.
n64 nyder også godt af en fremragende ventilationssystem. visiret kan udstyres med et pinlock (*) indre visir anti-dug. retentionssystemet er microlock.
teknologi:
polycarbonate yderstof
det er sprøjtestøbt med sabic innovative plastics (tidligere general electric plastics) polycarbonat lexan exl, den harpiks, der, med en defineret form, tykkelse og procedure, giver overlegen performance-niveau til andre plasttyper, især i form af høj slagfasthed.
inner comfort padding
aftageligt og vaskbart, er den indre komfort polstring lavet af meget åndbart, blødt og friske tekstiler med antibakteriel behandling, der sikrer maksimal komfort.
den indvendige polstring af alle x-lite modeller er udviklet langs en forsøgsordning i moto gp og superbike. det kan nemt fjernes og erstattes, takket være den eksklusive snap-mekanismen.
quick release visor
værktøjsfri quick release visir.
microlock
retentionssystem med mikrometrisk justering.
hvis du vil lære mere omkring nolan n64 gemini replica nolan køb online her frederiksberg eca black, eller andre varer fra nolan i hjelme kategorien af nolan shop århus . så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine motorcykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. glem ikke at kigge forbi integral vej kollektioner, du kan vælge motorcykel fra nolan, et af de største mærker i industrien.
nolan - hjelme - integral vej,vægt: op til 1500 gr,godkendelse: ece-22.05,farve: sort

You may also like...